Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Voorzitter: Warm afscheid van Phillip Cocu
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Voorzitter: Warm afscheid van Phillip Cocu

Voorwoord voorzitter uit De PSV Supporter van augustus 2009

8 aug 2009 - Door: DvG

Vandaag valt "De PSV Supporter" weer bij de leden van de Supportersvereniging PSV op de deurmat. Zoals gebruikelijk publiceren wij dan het voorwoord van de voorzitter ook op onze website.

Warm afscheid van Phillip Cocu

PSV bood Phillip Cocu tijdens de Open Dag van PSV een afscheidswedstrijd aan waarbij hij een twintigtal oud spelers uitnodigde om zijn afscheid luister bij te zetten, Guus Hiddink en Bert van Marwijk completeerden het elftal als coaches. Het was niet verrassend dat na de presentatie van Phillip ook Guus een enorm applaus ontving van de supporters. Zij zijn hem niet vergeten en hopen dat hij nog eens terugkeert maar dan in een andere functie dan coach. Phillip kreeg een waardig en ook verdiend afscheid, gelukkig blijft hij verbonden aan PSV en wie weet wat de toekomst nog brengt.

Tijdens de Open Dag werd “Ons PSV" gelanceerd,een lidmaatschap zonder stemrecht, wat beoogd een nauwere band met PSV te verkrijgen waarbij leden van de Supportersvereniging PSV 25% korting ontvangen. Omdat het bestuur erg laat werd
betrokken bij de inhoud van dit lidmaatschap konden niet al onze wensen meer worden opgenomen voor dit lidmaatschap. Afgesproken is dat er een evaluatie zal plaats vinden waarbij deze punten nader bekeken zullen worden. Heel duidelijk is afgesproken en vastgelegd dat de Supportersvereniging PSV de reizen voor supporters in binnen- en buitenland blijft organiseren.

Als u dit blad leest is inmiddels de competitie gestart en gaan we hopelijk voor de vierde voorronde van de Europa League. De maand augustus gaat een zware maand worden voor PSV, aan het einde van die maand weten we waar we staan. VVV Venlo, FC Twente, Ajax, NAC en FC Groningen zijn dan onze tegenstanders, ook is het duidelijk of we eventueel ingedeeld zijn in een poule voor de Europa League. Wij supporters zijn er klaar voor!

Ondanks schriftelijke protesten van PSV en de Supportersvereniging PSV heeft de KNVB de wedstrijd PSV – Ajax op 16 augustus aanstaande gehandhaafd. Supportersbelangen zijn al langer ondergeschikt gemaakt t.o.v. commerciële belangen waaronder TV uitzendrechten.

Ger van Os

Laatst bijgewerkt : 8 aug 2009 - 8:17