Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie 3e aflevering Forza PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie 3e aflevering Forza PSV

20 aug 2009 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

De derde aflevering van Forza PSV op 20 augustus zit opnieuw bomvol. Zo kijken we terug op de kraker van afgelopen zondag tegen Ajax, die met 4-3 werd gewonnen. We brengen het laatste PSV-nieuws en tonen je de voorbereidingen vanuit IsraŽl, waar PSV donderdagavond speelt tegen Bnei Yehuda.

Omstreeks middernacht zendt Omroep Brabant een update uit van Forza PSV met daarin de reacties na afloop van Bnei Yehuda-PSV.

Ook is er aandacht voor PSV-supporters met tatoeages, hebben we een nieuwe prijsvraag en zie je een portret van Ruud van Nistelrooij.

Ook ons panel is weer van de partij. Ditmaal bespreken Renť van de Kerkhof en misdaadverslaggever John van den Heuvel de stand van zaken bij PSV.

Tenslotte kijken we met Tommie van der Leegte terug op zijn periode bij PSV en vooruit op het competitieduel van zondag met zijn huidige club NAC Breda.

Omroep Brabant TV, donderdag vanaf 18.00 uur, daarna herhaald tot en met vrijdagmiddag. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met PSV en PSV.tv. Tips, opmerkingen, suggesties? forzapsv@omroepbrabant.nl

Laatst bijgewerkt : 20 aug 2009 - 10:57