Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie 4e aflevering Forza PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie 4e aflevering Forza PSV

27 aug 2009 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In de vierde aflevering van Forza PSV natuurlijk het allerlaatste nieuws van de club uit Eindhoven. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het laatste competitieduel van PSV tegen NAC Breda (3-1), met interviews met Fred Rutten, Danny Koevermans en Andre Ooijer. In het panelgesprek becommentariŽren Ger van Os en Frits Bovers, voorzitters van de twee supportersverenigingen van PSV, het huidige seizoen van de club.

Daarnaast een uitgebreid interview met Stef Nijland waarin vooruitgekeken wordt naar het duel van aanstaand weekend tegen FC Groningen, de club waar Nijland jarenlang het shirt van gedragen heeft. Natuurlijk ook genoeg oude glorie: de prijsvraag met een goal uit de oude doos en de topper van toen met een portret van oud-aanvaller Harrie Lubse. En ook de supporters komen weer aan het woord, deze week laat supporter Maas Blotenburg zien hoe hij op een wel heel bijzondere manier alle statistieken van PSV bijhoudt.

Op vrijdag 28 augustus is er vanaf 09h00 een verse aflevering van Forza PSV te zien. Daarin reacties van spelers en trainer op het Europa League-duel tegen Bnei Yehuda van donderdagavond, waarin PSV zich kan plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

Forza PSV, aanstaande donderdag ieder uur vanaf 18h00 op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 27 aug 2009 - 12:31