Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV organiseert busreis en vliegreis naar Praag en Kopenhagen

Supportersvereniging PSV organiseert busreis en vliegreis naar Praag en Kopenhagen

Busreis en Vliegreis naar Praag en Kopenhagen

28 aug 2009 - Door: AR & DvG

De Supportersvereniging PSV zal in samenwerking met OAD reizen wederom een busreis en een vliegreis organiseren voor zowel Praag als Kopenhagen.

De regeling van de busreis is momenteel al in volle gang, alleen voor de vliegreizen zijn er al een aantal zaken bekend. We adviseren mensen die deel willen nemen aan de vliegreis van de Supportersvereniging PSV om zelf te boeken voor deze vlucht! Wacht hiermee niet te lang want de prijzen zullen snel stijgen!

Voor de vliegreis naar Praag geldt:
Boeken via WizzAir Eindhoven
Vertrek vanuit Eindhoven op woensdag 16 september om 16.05 uur. Vlucht W6828.
Vertrek vanuit Praag op vrijdag 18 september om 14.10 uur. Vlucht W6827.

[UPDATE 31-08-2009 11.45uur: vanwege de forse belangstelling voor de vlucht van Eindhoven - Praag v.v. is het prijs enorm gestegen. Indien gewenst is deze nog altijd te boeken. Eventuele alternatieven zijn via Keulen, Bonn met German Wings. Vluchten met Sky Europe worden afgeraden. Deze maatschappij heeft op dinsdag 1 september 2009 haar faillissement aangevraagd (meer informatie...) Boek snel want de prijzen stijgen! ]

Voor de vliegreis naar Kopenhagen geldt:
Boeken via AIRBERLIN Düsseldorf
Vertrek vanuit Düsseldorf op woensdag 4 november om 6.30 uur. Vlucht AB8216.
Vertrek vanuit Kopenhagen op vrijdag 6 november om 8.40 uur. Vlucht AB8217.

Diegene die gebruik wilt maken van de georganiseerde vliegreis, dient een e-mail te sturen naar info@supver-psv.nl met alle persoonlijke gegevens alsmede een kopie van het paspoort of identiteitsbewijs.

Verdere informatie omtrent de transfers en verblijf hotel e.d. zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden. Dit wordt momenteel allemaal nog uitgezocht en uitgewerkt.

Voor wat betreft Roemenië is het overleg ook al in volle gang voor de vliegreis. Hoogstwaarschijnlijk zal er hiervoor geen busreis plaatsvinden.

Laatst bijgewerkt : 1 sep 2009 - 11:34