Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV aflevering 24 sep 2009
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie Forza PSV aflevering 24 sep 2009

24 sep 2009 - Bron: Omroep Brabant

De aflevering van Forza PSV van donderdagavond 24 september wordt gedomineerd door Guus Hiddink. De succestrainer ging drie seizoenen geleden weg bij PSV, maar de banden tussen club en trainer zijn allesbehalve verbroken. In Forza PSV zegt Hiddink namelijk nog steeds nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de club.

Hiddink werd na zijn vertrek bij PSV genoemd voor een rol als adviseur, maar daar kwam het destijds niet van. Toch zit hij tegenwoordig regelmatig aan de telefoon met trainer Fred Rutten. In Forza PSV gaat Hiddink daar dieper op in.

Verder stelt Forza PSV de vraag hoe groot de kans is dat PSV op termijn naar een compleet nieuw stadion verhuist op een compleet nieuwe locatie. Dit alles met het oog op het WK dat in 2018 misschien naar Nederland en België komt. Commercieel directeur Marcel van den Bunder van PSV en directeur Jan Reker geven in Forza PSV het antwoord.

Spits Danny Koevermans bewijst dit seizoen opnieuw een echte goalgetter te zijn. Hij staat op zes treffers en is daarmee voorlopig clubtopscorer. PSV.TV maakte een prachtige compilatie van zijn treffers.

In de rubriek ‘Toppers van Toen’ is ditmaal Coen Dillen aan de beurt. Dillen is met 43 doelpunten in één seizoen (156/1957) nog altijd recordhouder in de Eredivisie.

En natuurlijk kan je weer een gooi doen naar de PSV-bal door te raden wie in de prijsvraag een doelpunt maakt voor PSV.

Laatst bijgewerkt : 24 sep 2009 - 13:39