Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV feliciteert West Ambiance

Supportersvereniging PSV feliciteert West Ambiance

Wil jij ook geholpen worden?

18 okt 2009 - Door: DvG

Enige tijd geleden werden wij benaderd door een aantal fans op de west-tribune van het Philips Stadion. Zij hadden het voornemen om de sfeer op de west-tribune te verbeteren en wilden daar een sfeergroep, genaamd West Ambiance, voor oprichten.


De actie van West Ambiance
Aan de Supportersvereniging PSV werd door deze fans om ondersteuning gevraagd. Als supportersvereniging hanteren wij al langere tijd het beleid dat de echte sfeer in het stadion vanuit de fans zelfs komt. De Supportersvereniging PSV wil sfeerverhogende activiteiten daarom graag ondersteunen.
Deze ondersteuning kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo hebben wij de beschikking over diverse herbruikbare sfeerartikelen, zoals vlaggen, masten, megabanners en de twee sfeerdoeken (het Twaalfde Man Shirt en het grote PSV doek). Diverse sfeergroepen in het stadion hebben in het verleden al gebruik gemaakt van deze faciliteiten.

Binnenkort zullen wij een catalogus publiceren waarin een overzicht staat van alle sfeerartikelen die bij ons geleend kunnen worden voor sfeeracties. Zo kan iedereen zien wat wij beschikbaar hebben. Uiteraard staan wij open voor suggesties om nog meer herbruikbare sfeerartikelen aan te schaffen.

Naast het beschikbaar stellen van sfeerartikelen kunnen ťn willen wij ook (eenmalige) sfeeracties (mede)financieren. Dit laatste werd ons gevraagd door de fans van West Ambiance. Aan hun verzoek zijn wij graag tegemoetgekomen. Deze ondersteuning heeft geresulteerd in een prachtige actie voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Wij willen dan fans van West Ambiance feliciteren met het succes van hun actie!


West Ambiance gefeliciteerd!Overigens, aan financiŽle ondersteuning zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Wil je meer weten over de manieren waarop wij sfeeractiviteiten kunnen ondersteunen, schroom dan niet en mail naar sfeer@supver-psv.nl.

Want:

sfeer maken doe je met zijn allenBezoek ook eens de website van West Ambiance

Laatst bijgewerkt : 18 okt 2009 - 19:38