Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie: Roda JC - PSV (20-12-2009)

Informatie: Roda JC - PSV (20-12-2009)

27 nov 2009 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 20 december 2009, 16.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 28 november om 09.00 uur en eindigt vrijdag 18 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via
http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 14,50

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,50

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats van het Esso tankstation ’t Anker, gelegen aan de A2 tussen afrit 46 en 47 nabij Born (gemeente Sittard-Geleen).

Het omwisselen vindt plaats tussen 14.45 uur en 15.15 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een parkeerkaart waarmee men gratis toegang krijgt tot een afgeschermd parkeerterrein bij het stadion.

Supporters woonachtig ten zuiden van Sittard of in Oost Nederland (en niet-reizend via de A2) kunnen contact opnemen met PSV voor een alternatieve omwissellocatie in Kerkrade. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men voor donderdag 16 december een email te sturen met alle gegevens naar kaartverkoop@psv.nl.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is geen alternatief opstappunt.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 27 nov 2009 - 11:25