Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Nog 25 kanshebbers in de PSV pool voor de derde periode!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Nog 25 kanshebbers in de PSV pool voor de derde periode!

16 dec 2009 - Bron: PSV Pool

Met nog één wedstrijd (uit tegen Roda JC) te gaan , zijn er nog 25 kanshebbers voor de derde periodeprijs van €5,- in de PSV Pool 2009/2010.
 
Eerst geplaatste Ron Smits maakt natuurlijk de meeste kans met 77 punten, maar met nog 15 punten te verdelen zijn alle deelnemers die 62 punten of meer hebben nog kanshebbers. Bij een gelijke eindstand zal er worden geloot voor de eerste prijswinnaar.
 
Na de komende wedstrijd start de vierde periode in de PSV pool, ook dan is na een periode van 10 wedstrijden aan één gesloten, weer een waardebon van €5,- te winnen. De overall winnaar van het hele seizoen wint daarnaast de gebruikelijke hoofdprijs, welke ook dit seizoen het dan nieuwe shirt van PSV is.
 
De periodekampioenschappen aan het begin van het seizoen 2005/2006 zijn geïntroduceerd, om het voor alle deelnemers aantrekkelijker te maken om mee te (blijven) doen. Bovendien is het nu ook leuker om ook op een laat moment in de PSV pool in te stappen. Er zijn dan tenslotte nog altijd prijzen te winnen!
 
Daarom:
 
Meld je nu nog aan als deelnemer in de PSV Pool en win leuke prijzen!
Bekijk de stand in periode 3...