Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie: Heracles Almelo – PSV (14-02-2010)

Informatie: Heracles Almelo – PSV (14-02-2010)

27 jan 2010 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 14 februari 2010, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 30 januari om 09.00 uur en eindigt vrijdag 12 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop voor beide combi’s vindt plaats via
http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 24,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op parkeerplaats Boermark, gelegen aan de A1 bij kilometerpaal 117,6.
Het omwisselen vindt plaats tussen 13.00 uur en 13.30 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een routebeschrijving naar een afgeschermd parkeerterrein bij het stadion.
In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er maximaal 150 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Het deelnemen aan de autocombi is alleen toegestaan met personenauto’s. Het is niet toegestaan om met zelfgeorganiseerd busvervoer gebruik te maken van de autocombi. Het is niet toegestaan voor PSV supporters, die in het bezit zijn van een omwisselbiljet voor het bezoekersvak, om voorafgaand aan de wedstrijd de binnenstad van Almelo te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 27 jan 2010 - 16:47