Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > En prijs niet meer mogelijk

En prijs niet meer mogelijk

Voorwoord voorzitter

13 feb 2010 - Door: DvG

Vandaag is bij ieder lid weer "De PSV Supporter" in de brievenbus gevallen. zoals gebruikelijk publiceren wij het voorwoord van de voorzitter ook op deze website:

En prijs niet meer mogelijk

Ondanks de goede start na de winterstop werd verrassend thuis verloren van Feyenoord en was het gedaan voor de strijd om de KNVB-beker. Het leek wel of de geringe belangstelling van de supporters voor de bekerwedstrijd, al jaren aan de orde, over was geslagen naar de PSV-selectie, het team wilde wel maar kon niet. Gelukkig staat ons vlaggenteam haar mannetje" in de eredivisie. Na tweentwintig wedstrijden staat PSV nog steeds bovenaan maar de competitie duurt nog lang, we blijven hopen op een goed eindresultaat, maar met beide benen op de grond.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd kwam ik Eric Addo in de catacomben tegen, wat een vriendelijk en open karakter heeft deze oud-voetballer van PSV, PSV is in zijn hart gesloten. Hij vindt het nog steeds jammer dat hij weg moest. Om geselecteerd te worden voor zijn land Ghana in de strijd voor de Africa Cup moest hij aan spelen komen daarom was hij blij met Roda JC.

Voor de feestdagen werd bekend gemaakt dat de huidige PSV-directie voor het nieuwe seizoen vervangen wordt door n algemeen, commercieel directeur gepokt en gemazeld in het nationaal danwel internationaal bedrijfsleven. Tevens werd er bekend gemaakt dat er gezocht wordt naar een manager technische zaken. De Raad van Commissarissen heeft na drie jaar haar visie gewijzigd en slaat nieuwe wegen in.

Tijdens de in december gehouden ledenvergadering is de toekomstige voorzitter van de Supportersvereniging PSV voorgesteld en gekozen per 1 juni aanstaande, ook werd afscheid genomen van twee bestuursleden. Zie verder het verslag over de algemene ledenvergadering in dit blad.

Op 22 februari aanstaande zal de supportersmanager zijn werkzaamheden starten. Uiteraard zal hij uitvoerig worden ingewerkt, u zult in de komende maanden kennis met hem maken.
In april/mei aanstaande zal afscheid worden genomen van ondergetekende en kunt u kennis maken met de nieuwe voorzitter Rob van den Akker.

Helaas kon de selectie niet aanwezig zijn op de jaarlijkse feestavond van de vereniging. Wel aanwezig was de volledige technische staf onder leiding van Fred Rutten en enkele spelers die of geblesseerd of geschorst waren.Tevens waren een aantal trainers en oud-spelers van PSV aanwezig. Wij danken PSV voor het alternatief. Het was ondanks de afwezigheid van de selectie een voortreffelijke avond, goed georganiseerd en met veel dank aan de functionarissen van de activiteitencommissie.

Ger van Os

Laatst bijgewerkt : 13 feb 2010 - 15:51