Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > West Ambiance is een aantal vlaggen sfeeractie kwijt

West Ambiance is een aantal vlaggen sfeeractie kwijt

19 apr 2010

Dé sfeermakers op de West-tribune, West Ambiance hebben ons gevraagd de volgende oproep te plaatsen:

Gisteren was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Ook al grijpen we dit jaar naast het kampioenschap, Eindhoven blijft natuurlijk de voetbalhoofdstad van Nederland! Vandaar dat de laatste actie van West Ambiance van dit seizoen in het teken stond van Eindhoven.Met honderd stadsvlaggen hebben we onze spelers uitgezwaaid, en er was nog een spandoek met Brabantse vlag motief. Zelf zijn we tevreden met het resultaat!

Helaas vonden sommige supporters de vlaggen iets te mooi. Ondanks dat er op zes plekken en vrijwel niet te missen door West Ambiance leden de vlaggen werden verzameld en er begeleidende teksten in het stadion te vinden waren met het verzoek de vlaggen ofwel op de tribune achter te laten ofwel in te leveren, zijn er 25 vlaggen van ons gestolen. We vinden het erg jammer dat onze eigen medesupporters, mensen die wij kennen van gezicht en waar we een heel seizoen een tribune mee delen, onze persoonlijke bezittingen ontvreemden die wij met de beste wil voor de actie hebben gebruikt. Wij zijn een club bestaande uit vrijwel uitsluitend studenten, en hebben deze vlaggen zelf bekostigd.Mocht u één van de supporters zijn die een vlag van West Ambiance heeft en heeft u zich niet eerder gerealiseerd dat dit persoonlijke eigendommen zijn van West Ambiance leden, kunt u deze nog inleveren bij de Supportersvereniging PSV (via Supporterswinkel PSV ingang 11).

Bij voorbaat dank.

West Ambiance
Wij kan deze mensen helpen met het terugbezorgen van hun vlaggen. Het zou jammer zijn dat prachtige sfeerinitiatieven als deze in de kiem worden gesmoord, doordat er spullen verdwijnen.

Laatst bijgewerkt : 19 apr 2010 - 10:33