Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Inning contributie 2010-2011

Inning contributie 2010-2011

Inning voor nieuw seizoen gestart!

4 jun 2010 - Door: RB

Op onze website hebben wij eerder melding gemaakt van het feit dat de contributie inning voor het seizoen 2010-2011 begin juni zou starten. De leden die niet per automatische incasso betalen ontvangen een nota van ons. De nota's zijn 31 mei verstuurd naar de leden. Wij verzoeken een ieder om zo spoedig mogelijk het verschuldigde bedrag te voldoen.

Bij de leden die per automatische incasso betalen zal de afschrijving komende dagen plaatsvinden. Vandaag is het door ons opgemaakte bestand verwerkt. Onze bedoeling was dit begin van de week te laten verwerken. Echter door problemen tussen onze bank en de verwerkende partij is dit niet gelukt. De problemen zijn opgelost en vandaag is het bestand verwerkt.

Omdat wij ons bestand, op basis van de gegevens zoals die per 29 mei bij ons bekend waren, hebben opgemaakt is het mogelijk dat er bij leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd toch een incasso plaatsvindt. Een en ander kruist elkaar hierdoor. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. Het was niet meer mogelijk het opgemaakte bestand te wijzigen en de incasso's van leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd eruit te halen. Het verschuldigde bedrag zal zo snel mogelijk teruggestort worden.

BeŽindigingen van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen dienen voor 1 juli aanstaande door ons ontvangen te zijn.

Mochten leden vragen hebben, verzoeken wij contact met ons op te nemen.

Laatst bijgewerkt : 4 jun 2010 - 10:19