Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie sc Heerenveen - PSV (07-08-2010)

Informatie sc Heerenveen - PSV (07-08-2010)

22 jul 2010 - Door: Chris

Competitie:
Competitie

Datum en aanvang:
Zaterdag 7 augustus 2010, 20.45 uur.

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 24 juli om 09.00 uur en eindigt vrijdag 6 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Let op: er is voortaan een nieuwe versie in gebruik van http://www.psvuitwedstrijd.nl. Voortaan dient het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd. Dit dient te gebeuren bij de 1e aanmelding in het systeem. Dit geldt bij een groepsboeking ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dan dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 25,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,60

Eigen vervoer:
De auto kan worden geparkeerd op het parkeerterrein bij vv Heerenveen/Skoatterwâld, afslag 11 Heerenveen-Oranjewoud. Volg de blauwe borden “gasten sc Heerenveen".
Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, Afslag 15 van de A50) en Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", Afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd geen rolstoelkaarten beschikbaar.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 23 jul 2010 - 8:58