Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Info oude/nieuwe clubcard Supportersvereniging PSV

Info oude/nieuwe clubcard Supportersvereniging PSV

Belangrijke informatie!!

3 aug 2010 - Door: AR

Deze week worden de nieuwe clubcards van de Supportersvereniging PSV weer uitgeleverd. Aangezien er een aantal wedstrijden op korte termijn in de verkoop zullen gaan is de volgende informatie van belang:

De oude clubcard zal nog geldig zijn tot en met 31 augustus 2010. Let op: dit geldt alleen voor aankopen via TicketBox, niet meer voor www.psvuitwedstrijd.nl !!

De nieuwe clubcard kan ook gebruikt worden voor aankopen via TicketBox maar dit is de enige clubcard van de Supportersvereniging PSV die gebruikt kan worden op www.psvuitwedstrijd.nl.

Let op: Zoals ook in de bijgaande brief vermeld wordt die samen met de clubcard uitgeleverd wordt, is de nieuwe clubcard, in tegenstelling tot eerdere jaren, 5 jaar geldig!!

Voor aankopen via onze webshop www.supporterswinkelpsv.nl dient de oude clubcard nog gebruikt te worden. Deze gegevens worden binnenkort van een update voorzien.

De nieuwe clubcards zijn verzonden naar de adressen zoals deze eind juni bij ons bekend waren. Toen hebben wij de bestanden voor de clubcards reeds aan moeten leveren. Adreswijzigingen welke zijn doorgegeven na die datum hebben wij helaas niet mee kunnen nemen in deze bestanden. Een clubcard kan dus op het oude adres bezorgd worden. Onze excuses voor het ongemak.

Laatst bijgewerkt : 4 aug 2010 - 7:59