Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV: terugblik Novosibirsk en Dirk Marcellis

Forza PSV: terugblik Novosibirsk en Dirk Marcellis

20 aug 2010 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In de uitzending van Forza PSV van vrijdag 20 augustus blikken we uiteraard terug op de trip van PSV naar SiberiŽ. Daar speelde PSV tegen Sibir Novosibirsk in de voorronde van de Europa League. Je ziet een verslag van de reis en natuurlijk hebben we reacties van Nourdin Amrabat en Fred Rutten na de wedstrijd.

Verder blikt Forza PSV deze week vooruit op de wedstrijd tegen AZ. In deze reportage komt ook oud-PSVíer Dirk Marcellis aan het woord. De verdediger maakte deze zomer de overstap naar AZ. Hij kijkt vooruit op de wedstrijd tegen zijn oude ploeg en praat over het vorige seizoen en zijn vertrek bij PSV.

Daarnaast test een supporter ook deze week weer zijn kennis van PSV, laat Forza PSV de voorzitters van de supportersverenigingen aan het woord over het vertrek van Andrť Ooijer naar Ajax en is er weer een aflevering van The Best of PSV. Kortom: een uitzending die je niet mag missen.

Forza PSV wordt gemaakt in samenwerking met PSV en PSV TV. De eerste uitzending begint iedere vrijdag om 18:00 uur op Omroep Brabant TV. Daarna wordt Forza PSV ieder uur herhaald op het hele uur.

Laatst bijgewerkt : 20 aug 2010 - 9:57