Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV: afscheid Ooijer en debuut ‘Beste Fred’

Forza PSV: afscheid Ooijer en debuut ‘Beste Fred’

3 sep 2010 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

Forza PSV reisde deze week af naar Amsterdam voor een uitgebreid afscheidsinterview met André Ooijer. Het contract van de verdediger werd aan het eind van vorig seizoen niet verlengd en daarom moest Ooijer opzoek naar een andere club. Tot afgrijzen van veel PSV-supporters kwam hij terecht bij Ajax. De club waar Ooijer in de jeugd speelde. In Forza PSV licht hij zijn keuze voor Ajax toe en reageert hij op de gevoeligheden rond zijn transfer naar Ajax.

Verder beantwoordt Fred Rutten in deze Forza PSV voor het eerst vragen van supporters. In de rubriek ‘Beste Fred’ zal de trainer ingaan op brandende vragen van supporters van PSV. Enkele weken geleden riepen de makers van Forza PSV supporters op om vragen aan Fred Rutten in te sturen. Daar werd massaal op gereageerd. De redactie heeft de meest originele vragen geselecteerd en voorgelegd aan de trainer van PSV.

Daarnaast kijkt Forza PSV terug op de week van PSV, zie je hoe jeugdspelers van PSV een week lang leven als prof en praten de PSV-prominenten in Best of PSV over hun favoriete wedstrijd van PSV ooit. Dat en meer deze week in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur. Daarna iedere uur op het hele uur.

Laatst bijgewerkt : 3 sep 2010 - 11:30