Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Roda JC Kerkrade - PSV (19-09-2010)

Informatie Roda JC Kerkrade - PSV (19-09-2010)

7 sep 2010 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 19 september 2010, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start woensdagdag 8 september om 09.00 uur en eindigt vrijdag 17 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Let op: er is voortaan een nieuwe versie in gebruik van http://www.psvuitwedstrijd.nl. Voortaan dient het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd. Dit dient te gebeuren bij de 1e aanmelding in het systeem. Dit geldt bij een groepsboeking ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dan dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 16,00

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,00

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats van het Esso tankstation ’t Anker, gelegen aan de A2 tussen afrit 46 en 47 nabij Born (gemeente Sittard-Geleen).

Het omwisselen vindt plaats tussen 12.45 uur en 13.15 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een parkeerkaart waarmee men gratis toegang krijgt tot een afgeschermd parkeerterrein bij het stadion.

Supporters woonachtig ten zuiden van Sittard of in Oost Nederland (en niet-reizend via de A2) kunnen contact opnemen met PSV voor een alternatieve omwissellocatie in Kerkrade. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men uiterlijk donderdag 16 september een email te sturen met alle persoon- en adresgegevens naar j.vandevoort@psv.nl. Men ontvangt dan vrijdag 17 september een mail terug met daarin alle benodigde informatie.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is geen alternatief opstappunt.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 sep 2010 - 9:44