Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Het participatieplan nader uitgelegd

Het participatieplan nader uitgelegd

9 okt 2010 - Door: DvG

Een van de doelen van onze vereniging is de stem van de fans te bundelen en krachtiger maken en daarnaast PSV daar waar mogelijk actief ondersteunen.

De Supportersvereniging PSV wil geen financiŽle instelling worden..! Wij willen op deze manier geen geld verdienen aan de PSV Fan. Voor ons is het belangrijk dat er beter geluisterd wordt naar de mening en belangen van de echte fan.

Het is mooi als we met een nieuw idee PSV een financiŽle injectie kunnen geven, het zou nog mooier zijn als diegenen die een aandeel kopen hierover mogelijk nog rente en/of winst kunnen maken. Maar voor ons is dit niet het belangrijkste doel. Ons idee van aandelenparticipatie zal er voor zorgen dat er ook echt geluisterd zal gaan worden naar de belangen van PSV fans. Dat is wat wij willen bereiken!

De komende tijd gaan we, samen met PSV, het plan verder uitwerken. Tevens gaan we zoveel mogelijk meningen van onze leden verzamelen om die te verwerken in het definitieve plan. Heb jij tips of ideeŽn over de uitvoering van ons plan? Mail ons dan op info@supver-psv.nl.Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0

Laatst bijgewerkt : 11 okt 2010 - 15:01