Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV.nl: 'Zondag afscheid Afellay van eigen publiek'

PSV.nl: 'Zondag afscheid Afellay van eigen publiek'

14 dec 2010 - Bron: PSV.nl - Door: Chris
Afellay

Ibrahim Afellay neemt aanstaande zondag afscheid van de Eindhovense supporters. PSV speelt die dag de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar, thuis tegen Roda JC. Op woensdag 22 december speelt Ibrahim vervolgens zijn laatste duel voor PSV, voor de KNVB beker uit tegen Roda JC in Kerkrade.

Besprekingen en medische keuring
De middenvelder reist de dag daarna met zijn management Sport-Promotion af naar Barcelona, waar de laatste details van het contract met Barça zullen worden doorgenomen. Wanneer die besprekingen tussen Ibrahim, zaakwaarnemer Rob Jansen en FC Barcelona positief verlopen, wacht weer een dag later de medische keuring. PSV en Barcelona bereikten al eerder overeenstemming over de transfer van de international.

Zondag bijzondere sfeeractie
De Supportersvereniging PSV heeft een bijzondere sfeeractie aangekondigd tijdens het laatste thuisduel van PSV. Ibrahim wacht alles in spanning af. "Nog niet alles is afgerond met FC Barcelona. Ik blijf me dus nog steeds concentreren op de komende wedstrijden met PSV. Maar het begint inmiddels allemaal wel te kriebelen bij me." PSV speelt donderdag in de UEFA Europa League ook nog thuis tegen FC Metalist Kharkiv, de voorlaatste thuiswedstrijd van Afellay in het shirt van PSV.

Laatst bijgewerkt : 14 dec 2010 - 12:45