Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Demonstreren in Venlo?

Demonstreren in Venlo?

14 jan 2011 - Door: DvG

Wij hebben al eerder duidelijk gemaakt dat wij de voorwaarden waaronder PSV fans de wedstrijd tussen VVV en PSV kunnen bezoeken te strikt vinden. Een auto/buscombi is te zwaar voor deze wedstrijd, mede gezien het feit dat er tegenwoordig een voetbalwet is waardoor burgemeesters makkelijker kunnen optreden tegen de echte raddraaiers.

In het overleg met de groep fans van afgelopen maandagavond is besproken dat de Supportersvereniging PSV de mogelijkheden ging onderzoeken om op de wedstrijddag een demonstratie in Venlo te gaan houden. Daags na het overleg hebben wij al contact gezocht met onze advocaat. Wij hebben hem verzocht om al het mogelijke in het werk te stellen om op de wedstrijddag in Venlo een demonstratie te kunnen gaan houden.

Ondertussen is al wel bekend dat er aanstaande dinsdag een overleg gaat plaatsvinden tussen de gemeente Venlo en de Supportersvereniging PSV. Dit neemt niet weg dat we doorgaan met de voorbereidingen van de demonstratie.

Houd onze website in de gaten voor het verdere vervolg. Bovendien willen wij iedereen die zijn steun bij de acties al heeft toegezegd hartelijk bedanken!

Heb jij nog tips voor ons neem dan contact op met etienne@supver-psv.nl


Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0Heb jij je al aangemeld voor de grote PSV Quiz? Nu doen!

Laatst bijgewerkt : 14 jan 2011 - 19:08