Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > 170 inschrijvingen voor PSV Modellenwedstrijd

170 inschrijvingen voor PSV Modellenwedstrijd

Nog 4 dagen de kans om in te schrijven

27 jan 2011 - Door: Chris

SON - Bijna 170 dames en meisjes hebben zich inmiddels ingeschreven voor de modellenwedstrijd van het tv-programma Forza PSV. PSV Model is dé kans voor vrouwelijke supporters om dé voetbalbabe te worden van PSV. Hoofdprijs is een plaats op een heuse voetbalkalender. Omroep Brabant organiseert de wedstrijd in samenwerking met Voetbalmodel.nl en PSV.

De inschrijving voor de PSV Modellenwedstrijd sluit over vier dagen. Daarna wordt er een selectie gemaakt van elf modellen. Die krijgen een professionele fotoshoot onder begeleiding van niemand minder dan model en presentatrice Irene van de Laar. Dan is het aan de supporters van PSV en andere kijkers van Forza PSV om te bepalen welk model hét PSV Model van 2011 wordt. Vanaf 18 februari krijgen zij de kans om op de site www.omroepbrabant.nl/psvmodel te stemmen op hun favoriete model.

Nog 4 dagen
Potentiële modellen kunnen zich nog tot en met 31 januari inschrijven op www.omroepbrabant.nl/psvmodel. Daarna maken de makers van het programma Forza PSV een selectie uit alle inschrijvingen. Natuurlijk wordt er gekeken naar ‘looks’, maar misschien wel het belangrijkste selectiecriterium is de liefde voor en kennis van PSV die het model bezit. Vanaf half februari krijgen de modellen de kans zich te profileren in Forza PSV en op de website van de modellenwedstrijd. Kijkers van Forza PSV en andere supporters van PSV en vrouwelijk schoon bepalen aan de hand van een online stemming welk model wordt verkozen tot hét PSV Model.

Laatst bijgewerkt : 27 jan 2011 - 15:24