Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Protestactie tegen de combiregeling in Forza PSV

Protestactie tegen de combiregeling in Forza PSV

28 jan 2011 - Bron: Forza PSV - Door: ST

Deze week in Forza PSV aandacht voor de protestactie van PSV supporters tegen de combiregeling, afgelopen zondag in Venlo. De supportersvereniging van PSV strijdt al jaren tegen de gehate regeling die supporters verplicht om gezamenlijk en onder toezicht naar uitwedstrijden te reizen. Met de komst van de nieuwe voetbalwet is de combiregeling volgens de supporters niet meer nodig. In Forza PSV beelden van de protestactie en een toelichting van de manager van de supportersvereniging op de plannen om van de combiregeling af te komen.

Natuurlijk kijken we in de Week van PSV terug op de wedstrijden van PSV tegen VVV Venlo en FC Twente en blikken we vooruit op de wedstrijd tegen laagvlieger Willem II. Daarnaast test een supporter zijn kennis van PSV in de Fanquiz en zie je de laatste ‘Best of PSV’. In deze aflevering stelt het PSV Panel haar ‘beste PSV elftal ooit’ samen met spelers uit de geschiedenis van PSV.

PSV Model
Heb jij er altijd al van gedroomd om hét PSV-model te zijn en heb je ook nog een passie voor voetbal? Grijp dan snel je kans! Je hebt nog vier dagen de tijd om je aan te melden voor de PSV Modellenwedstrijd van Omroep Brabant en Voetbalmodel.nl. Inmiddels hebben bijna 170 vrouwen dat al gedaan. Begin februari wordt bekendgemaakt welke elf modellen een professionele fotoshoot krijgen onder begeleiding van model en presentatrice Irene van der Laar. Eén van deze elf modellen komt uiteindelijk als hét PSV-model op een heuse voetbalkalender. Vanaf vrijdag 18 februari kunnen supporters op www.omroepbrabant.nl/psvmodel stemmen op hun favoriete model.

Laatst bijgewerkt : 28 jan 2011 - 14:01