Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Maarten Verspeek is de ultieme PSV kenner

Maarten Verspeek is de ultieme PSV kenner

7 feb 2011 - Door: DvG

Afgelopen vrijdag 5 februari vond de eerste PSV quiz plaats in het PSV Supportershome. Ruim 50 PSV fans deden mee aan deze fantastische avond. Na 10 knockout-rondes waaraan alle deelnemers meededen, een halve finale en een finale bleek Maarten Verspeek de ultieme PSV kenner. In de finale wist hij onder andere de meeste trainers van PSV op te noemen. Als hoofdprijs koos hij voor het nieuwe uitshirt bedrukking beschikbaar gesteld door De Supporterswinkel PSV.3e van links Maarten Verspeek, de winnaar van de eerste PSV quiz


Het succes van de eerste grote PSV quiz vraagt om een vervolg. Wij zijn daarom nu al hard bezig met het organiseren van de volgende editie van de quiz. Wij raden je aan om nu alvast in de PSV boeken te duiken om je voor te bereiden op de volgende quiz. We doen er namelijk alles aan om het succes van de eerste editie ver te overtreffen!

Wij danken Oad, PSV en De Supporterswinkel PSV voor het beschikbaar stellen van de prijzen, Björn van der Doelen voor de fantastische presentatie en PSV.tv en PSV stats voor het helpen bij het opstellen van de vragen.


Laatst bijgewerkt : 8 feb 2011 - 10:25