Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV 11-02-2011

Informatie Forza PSV 11-02-2011

11 feb 2011 - Bron: Omroep Brabant - Door: Chris

In de bomvolle 26ste aflevering van Forza PSV kijken we terug op de mokerslag van ADO Den Haag. De Hagenezen wonnen voor het eerst sinds 1971 in Eindhoven (0-1) en zetten daarmee de titelrace op scherp.In de nasleep van die nederlaag is het belangrijk om de rust te bewaren en vertrouwen te houden. Dat is althans de mening van technisch manager Marcel Brands. Maar hoe denken de supportersverenigingen daarover? We vroegen het aan Frits Bovers en Etienne van Herp in een nieuw Forumgesprek.

Toch was er niet al te veel tijd om lang stil te staan bij ADO. Eindhoven was woensdag het decor van het Nederlands elftal en zaterdag wacht AZ alweer. We blikken vooruit op het duel met de Alkmaarders en laten je zien hoe het duel van eerder dit seizoen afliep.

En dan over naar het langverwachte PSV Models. Bijna 200 vrouwen schreven zich in voor de modellenwedstrijd van Forza PSV. En we hebben dat aantal teruggebracht tot 11, en één reservespeelster. We stellen ze aan je voor.

Tenslotte blikken we terug op de quizavond van de Supportersvereniging van PSV. En als je Forza PSV al langer volgt, zie je een aantal bekende gezichten… Koppel dat aan onze eigen Fanquiz en het laatste nieuws in de Week van PSV, en je hebt weer reden genoeg om te kijken. Vrijdagavond vanaf 18.00 uur en daarna elk uur herhaald.

Laatst bijgewerkt : 11 feb 2011 - 14:03