Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV ULTRAS vs CHAPTER WEST BRABANT

PSV ULTRAS vs CHAPTER WEST BRABANT

15 feb 2011 - Bron: Chapter West Brabant

In navolging op onze limburgse vrienden is de tweede chapter van de Supportersvereniging PSV een feit: WEST BRABANT.

Nadat het eerste contact, begin 2010, gelegd werd met supportersmanager Etienne van Herp, werd op 16 december 2010, vlak voor de Europa League wedstrijd PSV – Metalist Kharkiv, de overeenkomst tussen PSV ULTRAS (Rogier en Roel) en de Supportersvereniging PSV ondertekend.

Het ontstaan en het idee achter de chapter West Brabant is begonnen met het feit dat wij, een fanatieke groep PSV supporters van buiten de regio Eindhoven, merken dat de club soms figuurlijk ver weg staat van de supporters buiten Eindhoven of Brabant. Wij vinden dat de club PSV zich te vaak richt op activiteiten van en voor supporters in de regio "groot" Eindhoven, terwijl de club zoveel meer supporters aan zich zou kunnen binden door zich ook te richten op regio’s buiten “groot" Eindhoven.

Om ons idee nog meer kracht bij te zetten en de krachten te bundelen hebben wij PSV ULTRAS (www.psvultras.nl) opgericht. Met deze site willen we de PSV supporters, fanatiek of minder fanatiek, dichter bij onze club en het clubgevoel brengen onder het motto “Wij zijn PSV en geloven in onszelf!".

Vaak wordt PSV supporters, en in sommige gevallen zelfs leidinggevenden van de club, namelijk verweten provinciaals te denken en zal PSV daardoor altijd een provincieclub blijven.

Wij koesteren juist het feit dat wij een provinciale club zijn en zijn daar trots op. Maar daar past ons inziens niet het zogenaamde provinciaalse denken in waarbij altijd maar wordt gekeken naar andere clubs, hoe die bevooroordeeld worden en meer krediet hebben dan PSV. Dit is natuurlijk onzin; supporters en fans van een club die in de afgelopen 30 jaar de meeste prijzen in Nederland heeft gewonnen, behoren niet zo te denken en niet zo te handelen!

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf inzetten voor de Chapter West-Brabant? Neem dan contact op met Rogier en Roel. Wij zijn te bereiken via:

www.psvultras.nl
westbrabant@supver-psv.nl
www.psvultras.hyves.nl

Laatst bijgewerkt : 16 feb 2011 - 12:15