Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Heb jij foto's of video's van het politie-optreden Lille?

Heb jij foto's of video's van het politie-optreden Lille?

18 feb 2011 - Door: DvG

De Supportersvereniging PSV is op zoek naar alle foto's en video's die zijn genomen van het brute politie-optreden gisteren in Lille.

Zoals wij gisteren al twitterden via @supverpsv heeft de Franse politie goedwillende PSV fans op een belachelijk harde wijze de stad uit en het stadion in gejaagd. Zelfs traangas werd hiervoor ingezet. Nietsvermoedende PSV fans werden gearresteerd zonder duidelijk aanwijsbare redenen.

ook in het uitvak in het stadion wisten de Fransen blijkbaar van nog geen ophouden en werden de PSV fans op alle mogelijke manieren apart gezet en dwars gezeten.

Wij willen gaan inventariseren wat er nu daadwerkelijk gebeurd is en hebben jullie hulp daarbij ontzettend hard nodig! Heb jij foto's of video's (liefst onbewerkt) van wat er gebeurd is in Lille? Stuur deze dan zo snel mogelijk op naar: lille@supver-psv.nl.

Een beschrijving van jouw eigen belevenissen en andere ooggetuigenverslagen zijn ook van harte welkom! Hetzelfde geldt voor links naar foto's en video's op het web.

Alvast dank voor jullie medewerking!

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2011 - 13:09