Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop Excelsior - PSV

Informatie kaartverkoop Excelsior - PSV

Kaartverkoop Exclesior - PSV

22 feb 2011 - Door: DvG

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 5 maart 2011, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 24 februari om 10.00 uur en eindigt vrijdag 4 maart om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi. Er zijn in totaal 400 staanplaatsen beschikbaar in het bezoekersvak.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 18,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 21,40
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 31,40

Autocombi:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag bij de ingang van het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. De PSV supporters worden verzocht om te parkeren op het P3 parkeerterrein, in de nabijheid van het bezoekersvak. Het P3 parkeerterrein bevindt zich op het terrein van de Erasmus Universiteit. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerterrein Molenheide, tussen afslag 12 en afslag 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl of (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 22 feb 2011 - 21:32