Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie N.E.C. - PSV (11-03-2011)

Informatie N.E.C. - PSV (11-03-2011)

24 feb 2011 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Vrijdag 11 maart 2011, 20.45 uur

Let op: Indien PSV zich ten koste van LOSC Lille plaatst voor de 1/8e finale voor de UEFA Europa league, dan wordt deze wedstrijd verplaatst naar zondag 13 maart. Houdt hiermee rekening bij het boeken van de kaarten, annuleringen zijn niet mogelijk.

Verkoop:
De verkoop start donderdag 24 februari om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 11 maart om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 14,80
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats "Kabeljauw" aan de A50 tussen afslag 19 en afslag 20. Het omwisselen vindt plaats tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak waar men de auto kan parkeren. In verband met de beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak, zijn er maximaal 90 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 feb 2011 - 8:17