Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Geen charter naar Lissabon

Geen charter naar Lissabon

22 mrt 2011 - Door: DvG

Sinds de loting bekend is geworden hebben onze mensen samen met onze partner Oad koortsachtig gezocht naar de mogelijkheden voor een betaalbare chartervlucht naar Lissabon. Alle alternatieven die wij gevonden hebben, hebben niet geleid tot een vlucht met een aanvaardbare prijs. De laatste offerte die wij ontvingen voor een charter, met één overnachting vertrek op donderdag 7 april en terug op vrijdag 8 april (inclusief overnachting), kwam neer op een totaalprijs van ruim €500,- (excl toegangsbewijs) voor leden en €600,- voor niet leden.

Voor een reis als deze vonden wij dit veel te veel. Dit mede gezien de opmerkingen die hebben wij ontvangen naar aanleiding van de charter naar Glasgow én de prijzen van individuele reizen die mogelijk waren.

Aangezien wij geen reis tegen een aanvaardbare, concurrerende, prijs hebben kunnen vinden, hebben wij helaas moeten beslissen geen chartervlucht aan te bieden. Ook kunnen wij, gezien de reisafstand, geen busreis aanbieden.

Wel zijn wij nog op zoek naar mogelijkheden voor het aanbieden van een hotel in Lissabon. De reis daar naartoe zul je dan helaas zelf moeten regelen.

Laatst bijgewerkt : 22 mrt 2011 - 20:00