Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Meer idolen en sfeer!

Meer idolen en sfeer!

14 apr 2011 - Door: DvG

Meer idolen en sfeer in het Philips Stadion; dat zijn de belangrijkste conclusies uit het onderzoek dat de Supportersvereniging PSV heeft gehouden naar de onvrede onder PSV fans.

Met name het gebrek aan ambitie en de twijfels aan de inzet van sommige spelers vormen de grondslag voor deze conclusie. Niet alleen binnen, maar ook buiten het veld worden die idolen gemist. Zo wordt de naam van Guus Hiddink nog steeds vaak genoemd onder de fans.

ook zou PSV veel meer van de eigen kracht moeten uit gaan. "Een tegenstander moet al met 1-0 achterstaan voordat ze aan de wedstrijd beginnen".

Ook de sfeer in het stadion wordt als een belangrijk punt genoemd. Het Philips Stadion is bijna elke wedstrijd uitverkocht, met seizoenkaarthouders en dat maakt een verbetering van de sfeer moeilijk. Mensen willen graag bij vrienden, familie of kennissen zitten om zo sfeer te maken, maar dat blijft onmogelijk, zolang er niet geschoven gaat worden met plaatsen in het stadion. . Voor groepjes nieuwe (jonge en vaak fanatieke) supporters is geen plek in het stadion, ze kunnen niet bij elkaar zitten en haken af.

PSV is door de Supportersvereniging PSV inmiddels op de hoogte gebracht van de conclusies van het volledige onderzoek.

Ondanks alles blijven de PSV fans overigens steunen en achter de club staan.

Laatst bijgewerkt : 14 apr 2011 - 11:14