Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV: Verfkogels en finale Fanquiz in Forza PSV

Forza PSV: Verfkogels en finale Fanquiz in Forza PSV

22 apr 2011 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

De competitie loopt op zijn eind en dus ook Forza PSV. In de laatste afleveringen van Forza PSV zie je de finalerondes van de Fanquiz. Deze week strijden de beste zes kandidaten van afgelopen seizoen om een plaats in de halve finale.

Ook de spelers van PSV zullen dit weekend een zware strijd moeten leveren. Na de 10-0 verliespartij in Eindhoven, zint Feyenoord op wraak. Toch zal PSV moeten winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap. Forza PSV kijkt vooruit op de kraker met trainer Fred Rutten en Atiba Hutchinson.

Wat doe je als coach om het vizier bij je spelers op scherp te zetten voor de kraker tegen Feyenoord? Dan ga je paintballen. In Forza PSV zie je een verslag van het uitje en krijg je antwoord op de vraag wie won het potje paintball: de Nederlandse spelers van PSV of de buitenlanders.

Natuurlijk doet ook weer een PSV Model haar best om goed voor de dag te komen. Deze week is het de beurt aan Sabrina uit Veghel. Zij bezocht de Herdgang met een speciale missie. Wil je weten welke? Kijk dan naar Forza PSV! Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV!

Laatst bijgewerkt : 22 apr 2011 - 15:15