Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forumavond: Zorgen over de toekomst van PSV

Forumavond: Zorgen over de toekomst van PSV

26 mei 2011 - Door: DvG

Ondanks het feit dat er inmiddels een financieel reddingsplan voor PSV is gepresenteerd maken de supporters van PSV zich nog steeds zorgen over de situatie bij PSV, is er onrust over wat de toekomst gaat brengen. De club lijkt technisch al een langere tijd in verval en dat hoort niet bij de club die speelt in de voetbalhoofdstad van Nederland.

Wij willen daarom onze supporters in de gelegenheid stellen van de directie van PSV te horen hoe zij deze situatie ervaren en hoe zij de toekomst zien. Een uitwisseling van overwegingen, plannen en verwachtingen. Terugkijken naar het vorige seizoen en vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. De directie kan dan niet alleen stilstaan bij de (verbeterde) financiŽle situatie van de club, maar ook aangeven hoe zij denkt de weg naar de top weer in te zetten.

Reden waarom wij op maandag 6 juni om 20.00 een forumavond organiseren voor leden van de Supportersvereniging PSV waar zowel Marcel Brands als Tiny Sanders bij aanwezig zullen zijn. De clubleiding kan dan direct aan de PSV fans en de Supportersvereniging PSV samen uitleg geven.

Voorafgaande aan deze avond zouden wij graag weten wat de vragen zijn waar jullie antwoord op willen hebben. Heb je vragen die je graag gesteld zou willen hebben mail deze dan even naar etienne@supver-psv.nl
Natuurlijk blijft er de mogelijkheid om op de avond zelf ook nog vragen te stellen.

Deze forumavond is alleen toegankelijk voor leden van de Supportersvereniging PSV en vind plaats in het Supportershome (ingang 25 Philips Stadion). Het home zal open zijn vanaf 19.30 uur.

Ben je geÔnteresseerd in deze forumavond en nog geen lid? Word dan nu lid van de Supportersvereniging PSV. Dan ben jij ook van harte welkom op de forumavond op 6 juni aanstaande!

Laatst bijgewerkt : 27 mei 2011 - 13:31