Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Steun PSV van de baan?

Steun PSV van de baan?

1 jun 2011

Diverse media melden vanochtend dat de steun voor PSV door de gemeente Eindhoven van de baan zou zijn. Dit zou het gevolg zijn van het feit dat er geen second opninion op het reddingsplan zou komen. Deze second opinion was voorgesteld door oppositiepartij het CDA. Maar helaas kon dit voorstel nu geen meerderheid vinden in de gemeenteraad. Het CDA zou daarom haar steun voor het reddingsplan intrekken.

Maar als men iets dieper in de berichtgeving duikt blijkt dat een meerderheid van de raad een onderzoek nog te vroeg vindt. Zo stelt coalitiepartij de PvdA dat er eerst uit eigen onderzoek door de gemeenteraad moet blijken dat er een deskundigenoordeel nodig is. Wethouder Depla stelt daartegen echter dat de situatie bij PSV zo nijpend is dat uitstel geen optie is.

Voor ons lijkt het te voorbarig om nu al te concluderen dat de steun van de baan is. Wij hopen in ieder geval dat de Eindhovense gemeenteraad niet al te licht deze zakelijke overeenkomst tussen PSV en de Gemeente Eindhoven afwijst. Het is nergens voor nodig. De tijd zal ons leren.

Wel hebben wij inmiddels besloten de politieke partijen uit de Eindhovense gemeenteraad uit te nodigen voor onze Forumavond op maandag 6 juni 2011. Wij hopen dat de partijen het lef hebben om ook eens te komen luisteren hoe de PSV fans denken over de toekomst van PSV.

Laatst bijgewerkt : 1 jun 2011 - 7:47