Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Petitie: Gemeenteraad: kies voor de stad Eindhoven én PSV!

Petitie: Gemeenteraad: kies voor de stad Eindhoven én PSV!

Doe mee aan deze petitie

1 jun 2011

De Gemeente Eindhoven en PSV willen een zakelijke overeenkomst sluiten waarbij de grond onder het Stadion en de Herdgang worden verkocht aan de gemeente. Met deze transactie is PSV enorm geholpen en kan zij zich weer richten op waar zij het beste in is: voetballen en kampioen worden! Eindhoven moet weer de voetbalhoofdstad van Nederland worden!

De gemeenteraad van Eindhoven heeft nú de mogelijkheid om op een zakelijke manier, zonder het gebruik van gemeenschapsgeld, mee te werken aan het behouden van een fantastisch uithangbord voor de stad en regio in de wijde wereld. PSV draagt bij aan het leefplezier van vele inwoners en levert een bewezen grote(internationale) economische waarde voor de regionale economie, dit moet zo blijven!

Wij roepen de gemeenteraad van Eindhoven op om samen met PSV de weg naar de top in te slaan en op basis van inhoudelijkheid en belang van onze burgers op lange termijn de zakelijke overeenkomst te ondersteunen! Het is een unieke constructie om met een zeer laag risico, enorme economische waarde, trotsgevoel, uitstraling en plezier voor de inwoners veilig te stellen. Een (internationaal) succesvol team, met steun van bedrijven én locale overheid, kan iedere andere campagne voor saamhorigheid, trots, bekendheid en succesvolle uitstraling overbodig maken! En dat allemaal zonder dat het een cent begrotingsgeld kost!


Ik ondersteun deze oproep en onderteken de petitie

Deze petitie zal worden aangeboden aan de gemeenteraad van Eindhoven.

Roep alle PSV fans op deze petitie te ondertekenen!
Heb je familie, vrienden of kennissen die deze petitie ook willen ondertekenen, maar die geen toegang tot internet hebben? print de papieren petitie nu uit en laat hem ondertekenen!

Inleveren kan bij de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion) of stuur hem op naar: Supportersvereniging PSV, Antwoordnummer 10109, 5600 VB Eindhoven (een postzegel is niet nodig). Zorg er wel voor dat we alles uiterlijk 13 juni 2011 ontvangen hebben.

Laatst bijgewerkt : 2 jun 2011 - 22:15