Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Al ruim 10.000 handtekeningen verzameld

Al ruim 10.000 handtekeningen verzameld

7 jun 2011 - Door: Chris

In nog geen 6 dagen tijd hebben al ruim 10.000 personen de petitie "Gemeenteraad: kies voor de stad Eindhoven én voor PSV" getekend. De komende dagen zullen wij de campagne verder gaan uitbreiden. Dit willen wij samen met de PSV fans gaan doen.

Er bereiken ons veel berichten dat veel PSV fans op eigen initiatief handtekeningen aan het verzamelen zijn en al verzameld hebben. Bovendien is het al mogelijk om op diverse plaatsen in en rond het Philips Stadion persoonlijk je handtekening te komen zetten. Eén van die plaatsen is de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion), bijna elke klant in die winkel zette zonder problemen zijn of haar handtekening op de petitie.

Twitter
Op twitter, facebook en hyves voeren ook veel PSV fans al actie om zoveel mogelijk steunbetuigingen te verzamelen. Zo wordt de hashtag petitie uitprinten en zelf handtekeningen gaan verzamelen. De verzamelde handtekeningen kun je inleveren bij de Supporterswinkel PSV (doe dit wel uiterlijk 14 juni!).

Steun PSV!
Laten we met zijn allen er aan werken om de gemeenteraad van Eindhoven te overtuigen dat de zakelijke overeenkomst goed is voor de stad én voor PSV! Als een echte fan achter PSV!

Iedereen bedankt voor jullie steun en hulp!

Teken nu de petitie!

Laatst bijgewerkt : 7 jun 2011 - 9:15