Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV vraagt spreektijd gemeenteraad

Supportersvereniging PSV vraagt spreektijd gemeenteraad

Petitie groot succes, nu al ruim 12.000 deelnemers

8 jun 2011 - Door: DvG

Op dinsdag 14 juni aanstaande vergadert de raadscommissie FinanciŽn en Bestuur van de gemeente Eindhoven over de zakelijke overeenkomst die PSV met de gemeente wil gaan sluiten. De vergadering vindt plaats om 17.00 uur in het Stadhuis van de gemeente Eindhoven.

In deze vergadering wordt er inhoudelijk gediscussieerd over de zakelijke overeenkomst. Naar verwachting wordt dan bekend hoe de verschillende politieke partijen ten opzichte van de deal staan.

De Supportersvereniging PSV heeft een verzoek ingediend om voorafgaande aan deze vergadering gehoord te worden. Onze voorzitter, Rob van den Akker, zal dan namens de Supportersvereniging PSV het woord voeren.

Natuurlijk zullen dan ook de al ingezamelde steunbetuigingen worden overhandigd aan de gemeenteraad. Inmiddels hebben al meer dan 12.000 personen via onze website www.supver-psv.nl en op papier de petitie ondertekend.

Inmiddels ontvangen wij ook veel berichten van PSV fans die zelf of in groepen de raadsvergadering van 28 juni willen bezoeken, om de gemeenteraad te overtuigen dat zij akkoord moet gaan met de deal met PSV. Wij hopen dat de commissievergadering van de 14e al een positieve uitkomst heeft, zodat de PSV fans op dit punt gerust gesteld kunnen worden.

Wij hopen dat tijdens het gesprek met de raadscommissie en de overhandiging van de petitie mogelijk aanwezige PSV fans deze actie positief ondersteunen.
De definitieve beslissing
in de gemeenteraad zal op 28 juni plaatsvinden. Uiteraard zullen wij bij deze vergadering ook aanwezig zijn.

Laatst bijgewerkt : 8 jun 2011 - 15:14