Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Dinsdag de grote finale in actie #040voorPSV

Dinsdag de grote finale in actie #040voorPSV

24 jun 2011 - Door: ST

Aanstaande dinsdag 28 juni zal een cruciale dag worden voor PSV. Op deze dag zal de gemeenteraad namelijk een beslissing nemen of de zakelijke overeenkomst inzake de verkoop van de grond onder het stadion en de Herdgang aan de gemeente Eindhoven doorgaat.

Vanmiddag hebben CDA Eindhoven en D66 Eindhoven een voorschot gegeven voor een positief einde van de actie #040voorPSV. In een persconferentie verklaarden beide partijen de constructie te ondersteunen mits Europa niet dwars gaat liggen en er geen wijzigingen aan het voorstel gaan komen. Eerder gaf PvdA al aan in te stemmen als PSV een bedrag van 5 miljoen euro in een spaarpot stort als extra buffer mocht PSV niet aan haar rente verplichtingen kunnen voldoen. Bovendien zal PSV haar maatschappelijke betrokkenenheid verhogen.

Maar de finale is pas gewonnen als er een meerderheid is bij het laatste fluitsignaal!!

Wij roepen jullie op om aanstaande dinsdag om 18.30 uur naar het stadhuisplein te komen om de besluitvorming positief te ondersteunen. Dus kom allemaal massaal naar stadhuisplein omdat het onze taak is als PSV supporters te laten zien dat wij achter de overeenkomst met de gemeente staan en wat het belang is van PSV voor de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Het is onze laatste kans ! Dus kom allen naar het stadhuisplein, met zoveel mogelijk vlaggen en spandoeken, om de gemeenteraad van Eindhoven te overtuigen de deal met PSV goed te keuren.

Tot dinsdag !!

Laatst bijgewerkt : 24 jun 2011 - 14:47