Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Ruime meerderheid voor PSV-deal

Ruime meerderheid voor PSV-deal

28 jun 2011 - Door: ST

De gemeenteraad van Eindhoven heeft vanavond ingestemd met het voorstel om PSV te helpen en het grond onder het stadion en trainingscomplex van de club te kopen.Het plan kreeg steun van 29 van 43 raadsleden.

De avond werd bijgewoond door vele PSV Supporters die binnen en buiten net stadhuis in spanning wachtten tot het stemresultaat bekend werd. Na dit 'laatste fluitsignaal' werd deze gewonnen finale flink gevierd in Eindhoven.

Tiny Sanders, algemeen directeur van PSV reageerde verheugd en ziet het als een beloning na 12 maanden hardwerken. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan bezuinigingen en het extra aantrekken van sponsoren.

Met dit positief resultaat is er ook een eind gekomen aan de actie #040voorPSV waarin de Supportersvereniging PSV door middel van een petitie steun heeft gekregen van meer dan 16.000 handtekeningen. Daarnaast is er via verschillende kanalen continu informatie verstrekt aan supporters en betrokkenen in Eindhoven hoe de zakelijke deal in elkaar zit en dat het geen negatief effect heeft op de gemeentebegroting.

Hieronder een impressie van Studio 040

Laatst bijgewerkt : 28 jun 2011 - 23:18