Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV feliciteert PSV met gemeentedeal

Supportersvereniging PSV feliciteert PSV met gemeentedeal

2 jul 2011 - Door: DvG

Afgelopen dinsdag was het dan zover, de gemeenteraad van Eindhoven nam een beslissing over de deal tussen PSV en de gemeente. De uitslag hiervan is bekend.

De Supportersvereniging PSV heeft de club gisteren een brief gestuurd waarin ze PSV nogmaals feliciteert met het behaalde resultaat. Dit resultaat kon uiteraard niet tot stand komen zonder de fantastische steun van alle betrokken PSV fans! Ook hiervoor onze dank.

Hieronder de tekst van de brief aan PSV:


Geachte Heer Sanders,

De Supportersvereniging PSV wil PSV graag feliciteren met het behaalde resultaat van afgelopen dinsdag. De gemeente heeft het juiste besluit genomen en het is nu aan PSV om het getoonde vertrouwen de komende jaren niet te beschamen.

Als supportersvereniging willen wij graag ondersteuning bieden aan het verder uitwerken en uitvoeren van sociaal-maatschappelijke projecten, die onderdeel van de overeenkomst maken.

De uiteindelijke goedkeuring is weer een bewijs van de vruchten die we gezamenlijk kunnen plukken van een goede samenwerking en ondersteuning door supporters.

We willen met name de verschillende supportersgroepen, waaronder de Chapters, West Ambiance, Lighttown Madness, PSV Netwerk, PSV Zuipsite, PSV Hyves, PSV For Life, de fans die de actie ondersteund hebben via de social media en alle betrokken supporters, op welke manier dan ook, bedanken voor hun medewerking!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 2 jul 2011 - 10:03