Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SV Ried-PSV dd 18-8-2011
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinformatie SV Ried-PSV dd 18-8-2011

9 aug 2011 - Door: AR

SV Ried PSV (18-08-2011)

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 18 augustus 2011, 21.05 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 11 augustus om 10.00 uur en eindigt dinsdag 16 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV bij voldoende belangstelling een busreis. Er zijn in totaal 300 kaarten beschikbaar voor PSV supporters.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op donderdag 11 augustus om 10.00 uur.

De voorrang voor PSV Uitkaarthouders geldt alleen voor supporters die zich vr dinsdag 9 augustus hebben geregistreerd als Uitkaarthouder. Het is nu niet meer mogelijk om speciaal voor deze uitwedstrijd een PSV Uitkaart aan te vragen.

Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op vrijdag 11 augustus om 10.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je n toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer 29,00

Busreis (inclusief toegangskaart)
Leden Supportersvereniging PSV 119,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders 137,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient uiterlijk dinsdag 16 augustus te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop, gevestigd in PSV FANworld ingang 17 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Oostenrijk is niet mogelijk. Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf vrijdag 12 augustus. Omwisselen kan ook voorafgaand en na afloop van de wedstrijd PSV RKC Waalwijk (zaterdag 13 augustus).
Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Opmerkingen Busreis:
De bussen vertrekken woensdag 17 augustus om 23.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 van het Philips Stadion. De verwachte aankomst in Oostenrijk is donderdag 18 augustus 10.30 uur. Het vertrek uit Oostenrijk is direct na afloop van de wedstrijd. Geplande terugkomst in Eindhoven is vrijdag 19 augustus omstreeks 10.30 uur. In de bus ontvangt u de originele toegangskaart. Vooraf omwisselen bij PSV is dus niet nodig.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Let op: voor de busreis mag je alleen boeken met de eigen persoonlijke PSV Club Card. Deze Club Card dient dus op eigen naam te staan, het is niet toegestaan om gebruik te maken van de clubcard van iemand anders of een Seizoen Club Card op bedrijfsnaam. Bij het vertrek van de bussen wordt er gecontroleerd op de personalia. Indien deze niet overeenstemmen wordt de instap geweigerd en ontvang men geen restitutie.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of via info@supver-psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 9 aug 2011 - 16:08