Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Consumptiemunten cadeau in het PSV Supportershome!

Consumptiemunten cadeau in het PSV Supportershome!

27 aug 2011 - Door: DvG

Aanstaande zondag staat de volgende thuiswedstrijd van PSV op het programma. Onze club zal dan aantreden tegen Excelsior.

Om de start van het nieuwe seizoen te vieren pakt het PSV Supportershome uit met een fantastische aanbieding voor leden van de Supportersvereniging PSV! Als je rond de eerste 3 thuiswedstrijden van het seizoen 20 consumptiemunten koopt, dan ontvang je daar 5 munten gratis bij! 25 munten voor de prijs van 20 dus! Het enige wat je moet doen om mee te profiteren van deze actie is je Supportersclubcard laten zien bij aankoop van de munten.

De munten in het PSV Supportershome kosten overigens maar Ä1,75 per stuk!

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Supportersvereniging PSV en wil je toch profiteren van de actie? Dat kan! Meld je in het PSV Supportershome aan als lid van de Supportersvereniging PSV (dus niet online) en jij ontvangt bij aankoop van 20 munten ook 5 munten extra!

Nog niet alles
Deze actie rond de seizoensopening is nog niet alles. Tijdens het seizoen zal de het PSV Supportershome komen met meer aanbiedingen en activiteiten rond wedstrijden van PSV. Houd daarvoor onze website in de gaten!

Je kunt het PSV Supportershome vinden onder de noord-tribune bij ingang 26 van het Philips Stadion.

Laatst bijgewerkt : 27 aug 2011 - 18:30