Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV Klankbord: de stem van de supporter in het stadion!

PSV Klankbord: de stem van de supporter in het stadion!

17 sep 2011

De Supportersvereniging PSV gaat de belangen van de PSV-supporters nog beter en zo breed mogelijk behartigen. In het afgelopen seizoen 2010/2011 zijn er daarom een aantal nieuwe initiatieven gestart met als doel het contact met de supporters op verschillende manieren te verbeteren. Een van deze nieuwe initiatieven is “PSV Klankbord".

PSV Klankbord is opgericht door supporters en de Supportersvereniging om te weten te komen wat er onder supporters leeft met betrekking tot zaken in en om het Philips Stadion en daar actief iets mee te doen. De supporters in het stadion moeten de kans krijgen om hun stem te laten horen.

Het afgelopen seizoen hebben een aantal PSV-supporters regelmatig overleg gevoerd met de Supportersvereniging over zaken die in en om het Philips Stadion spelen. Op die manier hebben we een eerste stap gezet om een organisatie op te zetten en PSV Klankbord vorm en inhoud te geven.

Het is uiteindelijk de bedoeling om, op basis van informatie van supporters, met PSV in gesprek te gaan, eventueel verbetervoorstellen uit te werken en verbeteringen door te (laten) voeren. Dat kunnen kleine verbeteringen zijn, maar ook niet direct zichtbare ontwikkelingen die behoren tot een veelomvattend onderwerp zoals de sfeer in het stadion.

Heb je een klacht, opmerking, vraag of verbeterpunt en denk je dat PSV Klankbord hier iets mee kan doen? Of wil je over een bepaald onderwerp meepraten en structureel iets bijdragen? Neem dan contact op met PSV Klankbord!

Klik hier www.psvklankbord.nl voor de website van PSV Klankbord voor meer informatie of ga direct naar de contactpagina www.psvklankbord.nl/contact.

Laatst bijgewerkt : 17 sep 2011 - 23:02