Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Hapoel Tel Aviv - PSV: voorverkoop start zaterdag

Hapoel Tel Aviv - PSV: voorverkoop start zaterdag

6 okt 2011 - Door: ST

Hapoel Tel-Aviv-FC – PSV (20-10-2011)

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 20 oktober 2011, 21.05 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 8 oktober om 09.00 uur en eindigt maandag 17 oktober om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op zaterdag 8 oktober om 09.00 uur.
Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 8 oktober om 11.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer € 29,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient uiterlijk maandag 17 oktober te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop, gevestigd in PSV FANworld ingang 17 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Tel Aviv is niet mogelijk. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 6 okt 2011 - 16:23