Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV Klankbordoverleg met Mart van den Heuvel

PSV Klankbordoverleg met Mart van den Heuvel

19 okt 2011 - Bron: PSV Klankbord - Door: Chris

Een van de onderwerpen waar het afgelopen jaar veel over gesproken is, is de interactie tussen spelers en publiek. De groeiende onvrede onder de fans van de afgelopen jaren heeft veel invloed gehad op de sfeer in het stadion en daarmee ook de klik tussen spelers en publiek tijdens wedstrijden. Eťn specifieke oorzaak is daar niet voor aan te wijzen. Er zijn veel facetten die een rol hebben gespeeld, bijvoorbeeld de tegenvallende sportieve resultaten, het vertoonde spel, mentaliteit van spelers, het gevoerde beleid van de club, maar misschien ook wel de hoge verwachtingen van supporters. Zo zijn er nog tal van oorzaken te noemen.

Afgelopen donderdag (13 oktober) heeft er weer een klankbordoverleg plaatsgevonden. Dit keer was teammanager Mart van den Heuvel aanwezig om met supporters te praten over de beleving van de supporters enerzijds en die van de spelers anderzijds. Doel van dit overleg was om in het algemeen de gevoelens van supporters over te brengen op Mart die in zijn rol als teammanager dicht bij de spelersgroep staat en dit op de spelers kan overbrengen. Voor veel supporters zijn sportieve resultaten belangrijk, maar net zo belangrijk is de wetenschap dat spelers graag en met trots, passie en strijd voor PSV en haar supporters voetballen.

Vorig seizoen is over dit onderwerp al een aantal keren door de Supportersvereniging met Mart gesproken. Onder andere het bedanken van de supporters tijdens thuiswedstrijden, maar vooral tijdens uitwedstrijden is aangekaart en door de actieve rol van Mart daardoor aanzienlijk verbeterd. Spelers komen voor, tijdens en na de wedstrijd weer vaker naar de supporters toe.

Spelers krijgen veel mee van wat er in het stadion gebeurd. Mart heeft aangegeven dat een goede sfeer in het stadion, door middel van sfeeracties of gezang, de spelers een enorme boost geven en de ploeg er op moeilijke momenten doorheen kan slepen.

Dit seizoen zijn er een aantal nieuwe spelers bijgekomen die voor meer beleving op het veld zorgen. Er lijkt langzaam weer een positieve sfeer te ontstaan waarbij ook de interactie tussen de spelers en het publiek beter lijkt te worden. Over een aantal maanden zal Mart van den Heuvel weer aanwezig zijn bij een klankbordoverleg om met supporters verder te praten over dit onderwerp. Heb jij ideeŽn over hoe spelers en supporters weer meer een eenheid kunnen vormen, laat het dan weten aan PSV Klankbord.

Eendracht maakt Macht!

Laatst bijgewerkt : 19 okt 2011 - 8:08