Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Perikelen uitwedstrijd sc Heerenveen

Perikelen uitwedstrijd sc Heerenveen

6 dec 2011

Ondanks het eerder toegezegde vrijvervoer heeft de burgemeester van Heerenveen besloten om voor deze wedstrijd het noodzakelijk te vinden een auto/buscombi regeling in te zetten. Wij hebben nog geprobeerd het besluit door de Burgemeester te laten terugdraaien maar dat is helaas niet gelukt.

AZ werd enkele weken geleden ook geconfronteerd met een combi regeling en heeft geprobeerd via een kortgeding dit ongedaan te krijgen. De uitkomst van dit kort geding stelde de burgemeester van Heerenveen helaas in het gelijk, hij mag op basis van de hem, actuele, tot zijn beschikking zijnde gegevens overgaan tot een verandering in het vervoersbeleid als in zijn ogen de veiligheidssituatie in zijn stad in het geding komt. De kansen voor ons om wel bij de rechtbank ons gelijk te halen zijn dus nihil, aangezien we dezelfde rechter om een oordeel moeten vragen.

Morgen is er overleg van de Supporterskoepel SBV. Wij zullen dit onderwerp daar bespreken, het mag wat ons betreft niet zo zijn dat het zomaar kan dat goedwillende voetbalfans moeten lijden onder de angst van een Burgemeester.

Laatst bijgewerkt : 6 dec 2011 - 19:38