Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gratis naar FC Eindhoven en Eindhoven Kemphanen!

Gratis naar FC Eindhoven en Eindhoven Kemphanen!

19 jan 2012 - Door: Chris

Gratis naar FC Eindhoven!


Zoals jullie inmiddels al gelezen hebben heeft FC Eindhoven samen met de Supportersvereniging PSV een erg leuke actie bedacht. We willen jullie op deze manier informeren over hoe je aan je kaartje kunt komen.
Let op: Je kan voor 1 wedstrijd naar keuze reserveren!

FC Eindhoven - SC Veendam
Zaterdag 28-01-2012 19.30 uur

FC Eindhoven – Sparta Rotterdam
Vrijdag 10-02-2012 20:00 uur

FC Eindhoven – MVV
Vrijdag 24-02-2012 20:00 uur

Je kunt je aanmelden via e-mail (info@supver-psv.nl) onder vermelding van je naam en supportersclubcard nr (040-123456) of je kunt langskomen in de Supporterswinkel (Philips Stadion, ingang 11). Graag ook aangeven naar welke wedstrijd!!!

Na aanmelding per e-mail ontvang je dan een reactie hoe je aan een wedstrijdkaartje komt (dit is per wedstrijd verschillend). Per persoon is er één wedstrijdkaartje beschikbaar voor dit seizoen.

Ben je nog geen lid en wil je toch gebruik maken van deze actie? Word dan nu snel lid!!

Gratis naar Eindhoven Kemphanen!


IJshockey
IJshockey is de snelste teamsport ter wereld. Doordat ijshockey op ijs wordt gespeeld halen spelers en puck hoge snelheden, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van deze spektakelsport.

Daarnaast staat ijshockey natuurlijk bekend om het fysieke spel, wat nog wel eens wil uitmonden in een opstootje op het ijs. Maar hé: Wat gebeurt op het ijs, blijft op het ijs. Na de wedstrijd staat iedereen weer naast elkaar aan de bar.

Aanvallend
De sport is extreem aanvallend van karakter. In de opstelling staat een keeper, slechts twee verdedigers en drie aanvallers. Daarnaast wordt de amusementswaarde verhoogd doordat er veel mag op het fysieke vlak, zoals de bekende bodychecks. En doordat men speelt met zuivere speeltijd is tijdrekken niet mogelijk en blijft de vaart in het spel. Doordat het speelveld klein is en het ijs snel, komt het regelmatig voor dat een schot op doel binnen 10 seconden wordt gevolgd door een schot op het andere doel. Het flitst op en neer, wat vanaf de tribune veel beter te volgen is dan op televisie.

Eredivisie
In Nederland kennen we één professioneel niveau: de Eredivisie. In totaal 9 teams strijden eerst een volledige competitie voor de beker, compleet met playoffs en bekerfinale. Daarna wordt er wederom volle een competitie gespeeld, afgesloten met een reeks playoffs. In totaal spelen de teams ongeveer 50 wedstrijden in vijf maanden. Dus ieder weekend een keer uit en een keer thuis.

Eindhoven Kemphanen
In Eindhoven wordt voor het vierde jaar op rij ijshockey gespeeld in de Eredivisie. De Eindhoven Kemphanen spelen mee in de subtop van de Eredivisie en strijden momenteel voor één van de vier plaatsen in de playoffs van de bekercompetitie. De basis van het team bestaat uit een grote groep Nederlandse internationals, twee Amerikanen, een Canadees en een Fin. De thuiswedstrijden in het IJssportcentrum worden meestal gespeeld op zaterdagavond, hoewel er regelmatig wordt uitgeweken naar de zondag als dat weekend PSV ook thuis speelt. Voor en na de wedstrijd, maar ook in de twee pauzes is het altijd gezellig in bar ’t Schaetshuys waar Kees Giesen, ook wel bekend van Supportershome PSV, achter de bar staat.

Een avondje Eindhoven Kemphanen is een avondje uit voor het hele gezin. We verwelkomen u graag tijdens één van onze wedstrijden.

Speciale actie voor leden Supportersvereniging PSV
Voor leden van de Supportersvereniging PSV is er een speciale actie! Er zijn 200 vrijkaarten beschikbaar (op=op)voor leden voor een wedstrijd naar keuze. Tevens krijgen leden van de Supportersvereniging PSV het gehele seizoen (excl. playoffs) 50% korting op de toegangsprijs

Je kunt je aanmelden via e-mail (info@supver-psv.nl) onder vermelding van je naam en supportersclubcard nr (040-123456) of je kunt langskomen in de Supporterswinkel (Philips Stadion, ingang 11).

Ben je nog geen lid en wil je toch gebruik maken van deze actie? Word dan nu snel lid!!

Laatst bijgewerkt : 19 jan 2012 - 11:31