Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie NAC-PSV

Verkoopinformatie NAC-PSV

15 feb 2012 - Door: AR

NAC Breda - PSV (11/03/2012)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 11 maart 2012, 12.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 18 februari om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 9 maart om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Momenteel wordt aan de zijde van het bezoekersvak gebouwd. Dit betekent dat er slechts beperkte parkeercapaciteit is voor de bezoekende fans bij het stadion in Breda. Om toch zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden om deze wedstrijd bij te wonen is daarom besloten om voor deze wedstrijd uitsluitend kaarten met een buscombi te verkopen en geen gebruik te maken van de aangeboden zeer beperkte mogelijkheid voor een autocombi. Hierdoor kunnen wij het maximum aantal van 750 kaarten aanbieden voor de verkoop.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 10.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘NAC Breda – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 10.15 uur vanuit Woerden.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 feb 2012 - 14:29