Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Nog 57 kanshebbers in de PSV pool voor de vierde periode!

Nog 57 kanshebbers in de PSV pool voor de vierde periode!

09 mrt 2012 - Bron: PSV Pool

Met nog één wedstrijd (uit tegen NAC Breda) te gaan , zijn er nog 57 kanshebbers voor de vierde periodeprijs van €5,- in de PSV Pool 2011/2012.
 
Eerst geplaatste Sjef Vangrimbergen maakt natuurlijk de meeste kans met 54 punten, maar met nog 15 punten te verdelen zijn alle deelnemers die 39 punten of meer hebben nog kanshebbers. Bij een gelijke eindstand zal er worden geloot voor de eerste prijswinnaar.
 
Na de komende wedstrijd start de vijfde periode in de PSV pool, ook dan is na een periode van 10 wedstrijden aan één gesloten, weer een waardebon van €5,- te winnen. De overall winnaar van het hele seizoen wint daarnaast de gebruikelijke hoofdprijs, welke ook dit seizoen het dan nieuwe shirt van PSV is.
 
De periodekampioenschappen aan het begin van het seizoen 2005/2006 zijn geïntroduceerd, om het voor alle deelnemers aantrekkelijker te maken om mee te (blijven) doen. Bovendien is het nu ook leuker om ook op een laat moment in de PSV pool in te stappen. Er zijn dan tenslotte nog altijd prijzen te winnen!
 
Daarom:
 
Meld je nu nog aan als deelnemer in de PSV Pool en win leuke prijzen!
Bekijk de stand in periode 4...