Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV 16 maart 2012 in teken van roerige week

Forza PSV 16 maart 2012 in teken van roerige week

16 mrt 2012 - Bron: Forza PSV

Een dramatische nederlaag, boze supporters, een ontslag en een nieuwe technische staf. Het was een roerige week voor PSV. Forza PSV staat bijna in het geheel in het teken van de gebeurtenissen van de afgelopen week. Dieptepunt was het ontslag van Fred Rutten. Hoe graag hij ook wilde blijven, de directie van PSV zag na de nederlagen tegen FC Twente, Valencia en NAC Breda geen andere uitweg meer. In Forza PSV kijken we terug op acht jaar Fred Rutten bij PSV.

Een ontslag betekent ook dat er weer een nieuwe trainer opstaat. Phillip Cocu heeft het sinds deze week voor het zeggen bij PSV. De voormalig assistent van Fred Rutten gaat het doen met Ernest Faber en Chris van der Weerden. Net als Cocu oud-spelers van PSV. In Forza PSV komen ze allemaal aan het woord.

Niet alleen de hoofdrolspelers krijgen spreektijd. Ook de supporters komen aan het woord in Forza PSV. Wat vinden ze van het ontslag van Fred Rutten, hebben ze vertrouwen in de nieuwe technische staf en wordt PSV nog kampioen? Dat zijn de vragen die Forza PSV op ze afvuurden.

Natuurlijk kijkt Forza PSV ook vooruit naar de wedstrijd tegen sc Heerenveen en is er weer een oud-speler van PSV die zijn favoriete elftal aller tijden samenstelt. Dat en meer vanavond in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV. Daarna ieder uur herhaald.

Laatst bijgewerkt : 16 mrt 2012 - 13:26