Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop Bekerfinale

Kaartverkoop Bekerfinale

28 mrt 2012

De Supportersvereniging PSV heeft als uitgangspunt dat zoveel mogelijk fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om wedstrijden van PSV te bezoeken. Bovendien moeten PSV fans de wedstrijden kunnen bezoeken op een manier die zij willen. Reden waarom wij ons de laatste jaren hard maken voor het versoepelen van de reisvoorwaarden.

In de beslissing om (slechts) 500 kaarten voor eigen vervoer beschikbaar te stellen voor eigen vervoer zijn wij pas achteraf gekend. De beslissing is zonder onze inbreng genomen. Als wij betrokken waren geweest dan was de beslissing wellicht anders uitgevallen.

Des te meer waren wij verbaasd dat er nu ineens wel vrije kaarten beschikbaar kwamen op vakantieveilingen.nl. Kaarten die zonder enige belemmering kunnen worden gekocht.

Daarnaast heeft PSV via twitter gisteren 2 kaarten voor eigen vervoer verloot. Dit terwijl alle kaarten voor eigen vervoer al waren uitverkocht. Dit lijkt ons een hele vreemde actie. Wij vonden het op zijn minst vreemd dat er kaarten verloot werden die niet meer beschikbaar waren.

Wij hebben PSV om een verklaring op beide punten verzocht. Het blijkt dat de kaarten voor vakantieveilingen.nl door de KNVB worden verkocht. PSV heeft bij de KNVB al aangegeven geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Op de vraag waarom er kaarten via twitter zijn verloot hebben wij nog geen tevredenstellend antwoord gehad, behalve dat deze kaarten zijn gehaald uit de voorraad kaarten voor de businessclub.

Hoe dan ook vinden wij de gang van zaken vreemd en hadden daar graag op een eerder moment bij betrokken willen worden.

Voor ons staat één punt voorop en dat is dat er zoveel mogelijk PSV fans de wedstrijden van PSV kunnen bezoeken op manier die zij zelf willen!

Laatst bijgewerkt : 28 mrt 2012 - 22:27